اگر می‌خواهید در لینکدین ارتباط موثر با مخاطبان خود برقرار کنید، ابتدا باید الگوریتم لینکدین را به‌خوبی بشناسید.

آخرین به‌روزرسانی‌های الگوریتم لینکدین نشان می‌دهند که حالا بیشتر از همیشه، تمرکز بر روی دانش و تخصص خودتان و تعامل با جامعه‌تان اهمیت دارد. در اینجا نکاتی وجود دارد که برای استفاده از الگوریتم لینکدین در سال 2025 باید بدانید. در ادامه با ما همراه باشید.

الگوریتم لینکدین چیست؟

الگوریتم لینکدین یک سیستم پیشنهاددهنده است که انتخاب می‌کند چه پستی در فید چه کسی نمایش داده شود.

موضوعات، افراد و نوع پست‌هایی که یک فرد احتمالاً به آن‌ها علاقه‌مند است، تعیین می‌کند که فید لینکدین او چگونه باشد.

لینکدین بیش از یک میلیارد عضو دارد و همچنان در حال افزایش است. الگوریتم این شبکه اجتماعی میلیاردها پست را در هر روز پردازش می‌کند تا فید خبری هر کاربر را متناسب با شخصیت او نگه دارد.

لینکدین می‌گوید: “هدف اصلی هر الگوریتم این است که پلتفرم را جذاب کند تا کاربران زمان بیشتری را در لینکدین بگذرانند و در نهایت باعث افزایش درآمد از تبلیغات شود. بنابراین کسانی که محتوای جذاب تولید می‌کنند برای هر الگوریتمی ضروری هستند.”

هرچقدر بیشتر وقت بگذارید و متوجه شوید که در این پلتفرم چه محتوایی مؤثر است، الگوریتم لینکدین بهتر برای شما عمل خواهد کرد.

با این حال باید بگوییم که لینکدین، تنها یک پلتفرم نیست که بخواهید محتوا شما به صورت ویروسی پخش شود. لینکدین به‌طور خاص می‌گوید که “این پلتفرم برای ویروسی شدن طراحی نشده است.” در لینکدین، هدف اصلی اشتراک‌گذاری دانش و به‌روزرسانی‌ها با افرادی است که به آن اطلاعات علاقه‌مند هستند و می‌توانند از آن برای پیشرفت شغلی خود استفاده کنند.

الگوریتم لینکدین چگونه کار می‌کند؟

الگوریتم لینکدین در سال 2025 در واقع نسبتاً شفاف است. به‌طور کلی الگوریتم لینکدین یک فرآیند سه‌مرحله‌ای را دنبال می‌کند تا مشخص کند چه محتوایی در فید کاربران نمایش داده شود.

  1. فیلتر کیفیت: پست‌ها بلافاصله به‌عنوان اسپم، محتوای کم‌کیفیت یا محتوای باکیفیت طبقه‌بندی می‌شوند.
  2. آزمایش تعاملات: الگوریتم پست شما را به یک نمونه کوچک از مخاطبانتان نمایش می‌دهد تا سطح تعاملات اولیه را ارزیابی کند. اگر پست در اولین ساعت تعاملات قوی بگیرد، لینکدین آن را به ارتباطات درجه دوم و سوم می‌برد یعنی شما را به افراد بیشتری که در دایره ارتباطات دورتر هم هستند، می‌برد.
  3. رتبه‌بندی شبکه و مرتبط بودن: لینکدین پست‌هایی را که از افراد و موضوعاتی که بیشترین تعامل را با آن‌ها داشته‌اید، اولویت‌بندی می‌کند.

حالا بیایید هر کدام از این مراحل را با جزئیات بیشتری بررسی کنیم.

فلوچارت الگوریتم لینکدین 2025

1. لینکدین تصمیم می‌گیرد که آیا پست شما اسپم است یا محتوای باکیفیت

الگوریتم لینکدین با طبقه‌بندی پست شما آغاز می‌کند تا بررسی کند که آیا پست شما قوانین اسپم پلتفرم یا دیگر سیاست‌های جامعه را نقض می‌کند یا خیر.

اگر هوش مصنوعی تخلفات آشکاری را شناسایی کند، محتوا فیلتر می‌شود و دیگر در این شبکه اجتماعی نمایش داده نمی‌شود. لینکدین اعلام می‌کند که تخلفات ممکن است شامل موارد زیر باشند:

  • رفتار اسپمی: این می‌تواند شامل تگ کردن افراد غیرمرتبط باشد.
  • محتوای کم‌کیفیت: هرچه خطاها در پست بیشتر باشد، احتمال اینکه محتوا بی‌کیفیت شناخته شود بیشتر خواهد بود.
  • استفاده بیش از حد از تگ‌ها: بهترین تعداد تگ برای هر پست، 3 تا 5 تگ است.
  • پست‌گذاری بیش از حد: سعی کنید حداقل 12 ساعت فاصله بین هر پست رعایت کنید.

اگر نوع محتوا به اندازه‌ای واضح نباشد که به‌طور خودکار فیلتر شود، برای بررسی انسانی ارسال می‌شود. اگر این بررسی انسانی را بگذراند، محتوا همچنان در پلتفرم نمایش داده می‌شود و در فیدهای مختلف قرار می‌گیرد.

2. لینکدین پست شما را تحت آزمایش قرار می‌دهد

پس از آنکه الگوریتم لینکدین بررسی کرد که پست شما حاوی محتوای اسپم نیست، شبکه لینکدین، پست شما را به گروهی کوچک از فالوورهای شما ارسال می‌کند و منتظر دریافت سیگنال‌های تعامل می‌ماند.

در این ساعت اول که گاهی به آن “ساعت طلایی” گفته می‌شود، لینکدین سعی دارد ارزش محتوای شما را برای افراد در شبکه‌های حرفه‌ای نزدیک و دور شما ارزیابی کند. اگر محتوای شما این آزمایش را پشت سر بگذارد، توزیع آن گسترده‌تر می‌شود.

تعامل، سیگنال خوبی است که نشان می‌دهد پست شما ارزش دارد اما همه تعاملات به یک اندازه مهم نیستند. الگوریتم لینکدین به‌طور خاص بر تعاملات معنادار تأکید دارد. این یعنی کامنت‌های سنجیده و از افرادی که در زمینه‌های مرتبط با پست شما فعالیت دارند، اهمیت بیشتری دارند.

3. لینکدین محتوای ارزشمند شما را به کاربران مرتبط نمایش می‌دهد

از این مرحله به بعد، افرادی که پست شما را مشاهده می‌کنند بستگی به سه سیگنال رتبه‌بندی دارند:

هویت

لینکدین از پروفایل شخصی شما اطلاعاتی را برمی‌دارد. اطلاعاتی مانند موقعیت جغرافیایی، شغل و مهارت‌ و… را آنالیز می‌کند و به افرادی که اطلاعاتشان با اطلاعات شما همخوانی دارد محتوای شما را نشان می‌دهد.

محتوا

این پلتفرم نحوه ارتباط محتوای شما با علایق دیگر کاربران لینکدین را بر اساس عملکرد، موضوع و نوع محتوا را بررسی می‌کند. لینکدین برای این کار از سیگنال‌های زیر استفاده می‌کند:

  • مدت زمانی که کاربران به خواندن یا تعامل با پست شما می‌پردازند (که به آن “زمان اقامت” نیز گفته می‌شود)
  • تعداد دفعات مشاهده و تعامل با محتوا
  • میزان ارتباط موضوع با یک کاربر
  • آیا محتوا اطلاعات یا مشاوره حرفه‌ای را به اشتراک می‌گذارد
  • زبان محتوا
  • سطح حرفه‌ای بودن و سازندگی بحث‌ها در قسمت نظرات
  • کدام شرکت‌ها، افراد و موضوعات ذکر شده‌اند

اگر شما به طور مداوم در یک حوزه خاص پست منتشر کنید، لینکدین شما را به عنوان یک متخصص در آن حوزه شناسایی کرده و محتوای شما را به طور گسترده‌تری به اشتراک می‌گذارد.

فعالیت اعضا

الگوریتم لینکدین علاقه‌مندی‌های کاربران را بر اساس فعالیت‌های گذشته آن‌ها در پلتفرم مشخص می‌کند.

کاربران بیشتر محتوای مشابه با موضوعاتی که در گذشته با آن‌ها تعامل داشته‌اند و از افرادی که به‌طور مکرر با آن‌ها تعامل داشته‌اند را مشاهده خواهند کرد. هشتگ‌هایی که دنبال می‌کنند، ارتباطات درجه اول و اعضای دیگری که آن‌ها را دنبال می‌کنند نیز عواملی هستند که بر نمایش محتوا در فید آنها تأثیر می‌گذارند.

ذره‌بین روی لوگو لینکدین

تغییرات جدید الگوریتم لینکدین (به‌روزرسانی 2025)

مانند سایر پلتفرم‌های اجتماعی، لینکدین به طور مداوم الگوریتم خود را بهبود می‌بخشد. در حالی که عوامل اصلی رتبه‌بندی همچنان مشابه گذشته باقی مانده‌اند، چند تغییر جدید در سال 2025 ممکن است نحوه عملکرد محتوای شما را تحت تأثیر قرار دهد.

افزایش دیده شدن برای متخصصین

لینکدین اکنون بیشتر از همیشه به تخصص اهمیت می‌دهد. پست‌هایی که شامل دیدگاه‌های اصیل، اخبار واقعی یا مشاوره‌های عملی هستند، اکنون بیشتر از قبل احتمال دارند که به مخاطبان گسترده‌تری برسند.

این پلتفرم  قصد دارد در سال 2025 فعال‌ترین تولیدکنندگان محتوا و متخصصان را پاداش ‌دهد. اگر شما به طور مداوم در مورد یک موضوع خاص پست منتشر کنید، لینکدین احتمالاً اعتبار شما را شناسایی کرده و محتوای شما را ارتقا می‌دهد.

حذف محتوای کلیک‌بیت (Clickbait)

کلیک‌بیت به محتوایی گفته می‌شود که فقط برای جلب توجه و کلیک کردن طراحی شده، بدون اینکه محتوای مفیدی ارائه دهد. مثلاً پست‌هایی که از جمله‌هایی مثل “اگر موافقید، کامنت YES بذارید!” استفاده می‌کنند.

الگوریتم لینکدین حالا بهتر از قبل می‌تواند این نوع محتوای فریبنده را شناسایی کند و به جای آن، پست‌هایی که مکالمات واقعی و معنادار را ایجاد می‌کنند، اولویت می‌دهد. یعنی پست‌هایی که کاربران با دقت بیشتری به آن‌ها پاسخ می‌دهند و بحث‌های مفیدتری در کامنت‌ها اتفاق می‌افتد.

پاداش به پست‌های با تعامل بالا

لینکدین همچنان در حال بهبود سیستم “ساعت طلایی” خود است. پست‌هایی که در ساعت اول تعاملات قوی دریافت می‌کنند، اکنون بیشتر به ارتباطات درجه دوم و سوم نمایش داده می‌شوند.

این پلتفرم همچنین بیشتر بر زمان اقامت (dwell time) تأکید دارد؛ به این معنا که پست‌هایی که کاربران را برای مدت زمان طولانی‌تری درگیر می‌کنند، توزیع بهتری خواهند داشت.

پست‌های بومی بیشتر از همیشه دیده می‌شوند

لینکدین تمایل دارد بیشتر پست‌هایی که در داخل پلتفرم ساخته می‌شوند مثل پست‌های متنی، ویدیوها، یا کاروسل‌ها را نمایش دهد تا پست‌هایی که از لینک‌های خارجی به سایت‌های دیگر می‌روند.

به عبارت ساده‌تر لینکدین می‌خواهد کاربرها در داخل پلتفرم باقی بمانند و محتوای داخلی بیشتر دیده می‌شود. اگر شما بخواهید لینکی به سایتی خارجی اضافه کنید، بهتر است آن را نه در خود پست  بلکه در قسمت کامنت‌ها قرار دهید.

چگونه محتوای خود را برای الگوریتم لینکدین بهینه کنیم؟

اگر در انتخاب محتوای مناسب برای لینکدین با مشکل روبه‌رو هستید، نگران نباشید.

در ادامه به جزئیات بیشتری در خصوص اینکه چگونه محتوای خود را برای الگوریتم لینکدین آماده کنید، خواهیم پرداخت:

  1. جلب توجه با یک شروع قوی
    سه خط اول پست شما که به آن “قلاب” گفته می‌شود بسیار مهم است تا مخاطبان را درگیر نگه دارید. سعی کنید با یک جمله جسورانه یا یک سوال آغاز کنید.
  2. استفاده از 3 تا 5 هشتگ برای دسترسی بیشتر
    هشتگ‌ها را با دقت انتخاب کنید! اگر از بیش از پنج هشتگ یا هشتگ‌های نامربوط استفاده کنید، ممکن است لینکدین پست شما را به عنوان اسپم علامت‌گذاری کند.
  3. پست‌گذاری در زمانی که مخاطبان شما فعال هستند
    از ابزارهایی مانند ویژگی “Best Time to Publish” هوت‌سوییت برای پیدا کردن زمان مناسب برای ارسال پست استفاده کنید.
  4. تشویق به تعامل در کامنت‌ها
    یک درخواست واضح برای اقدام CTA می‌تواند تفاوت زیادی ایجاد کند. سعی کنید پست خود را با عباراتی مثل “نظر شما چیست؟ افکار خود را در کامنت‌ها به اشتراک بگذارید!” پایان دهید.
  5. استفاده از حمایت کارکنان
    تشویق تیم داخلی خود برای بازنشر و کامنت‌گذاری روی پست‌های شما می‌تواند دسترسی شما را به شدت افزایش دهد.

مطالب پیشنهادی:

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری
نمایش نظرات (0)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *